Lead PHP Developer (Dutch)

Wie zijn wij?

Nixon is ontstaan uit de samenwerking tussen Connect2Crowd en Triple. Door de bundeling van vele jaren digitale strategische, technische en operationele ervaring zijn wij gestart met de ontwikkeling van een uniek platform dat (grote) bedrijven gaat helpen bij het inzichtelijk maken van hun digitale landschap. De focus ligt met name op het inzichtelijk maken welke websites ze nu eigenlijk hebben en hoe de status van hun applicaties is op het gebied van security en privacy.

Nixon is in staat om zich zowel op zakelijk als technisch niveau te ontwikkelen tot de leidende speler in deze niche, mede door de kennis, visie en kracht van Connect2Crowd en Triple samen te voegen.

Contact

Wat ga je doen?

Als Lead PHP Developer bij Nixon is het aan jou om voorstellen te doen over de te realiseren architectuur, waarbij performance en security gewaarborgd zijn. Je neemt de leiding in het team, maar je zult als lead ge-challenged worden door de architecten binnen Triple. Daarnaast is het aan jou om de Product Owner kritisch te toetsen op de haalbaarheid van implementaties en features die opgeleverd moeten worden. We verwachten van jou dat je de voortgang bewaakt op het product en daarnaast de scrummaster en Product Owner tijdig op de hoogte houdt.

Bij het bouwen van het platform zullen de standaarden vanuit Triple worden gehanteerd. Het framework waarin wij werken is gebaseerd op Zend Expressive en heet Mezzio. Daarom is het fijn als je ervaring hebt met dit framework. Daarnaast heb je ervaring met het automatiseren deployments. Door middel van Unit-Testing (PHPUnit) en code reviews zorg je ervoor dat het platform robuust is. Uiteraard willen we dat het platform in een Cloud-omgeving draait, daarom heb je ervaring met bijvoorbeeld Azure of AWS.

Wie zoeken wij?

Als persoon ben je oplossingsgericht en denk je in mogelijkheden. Je hebt een creatieve geest en het leveren van kwaliteit staat bovenaan. Omdat je in een compact team werkt is het belangrijk om zelfstandig te zijn. Je kan snel schakelen tussen projecten en je bent stressbestendig. Je hebt affiniteit met hosting, Domein- en DNS-management.

Door je werkervaring ben je in staat om tijdig te signaleren en te rapporteren naar de Product Owner en begeleid je daarnaast twee developers in hun werkzaamheden. Communicatief vaardig zijn staat daarom hoog in het vaandel. Vanuit jouw rol verwachten we dat je daarnaast meerdere taken (die buiten je standaard takenpakket vallen) op een proactieve manier oppakt.

Wat bezit je al?

• Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding of voldoende relevante werkervaring opgedaan;
• Ervaring als Lead Developer in een start-up omgeving;
• Ervaring met CI/CD, automation en Cloud-omgevingen;
• Ervaring met minimaal PHP 7.2, bij voorkeur 7.4;
• Kennis en ervaring met Composure, Jenkins, Azure & Gitlab;
• Sterke communicatieve skills;
• Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

Een innovatieve en creatieve werkomgeving.

Ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Passende arbeidsvoorwaarden.

De beste en snelste laptop van het moment.

Reiskostenvergoeding.

Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit.

Internetvergoeding
(ja echt).

Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster.

25 vakantiedagen.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf werken als onze nieuwe Business Lead? Dan ontvangen we graag jou sollicitatie via onderstaande button. Voor vragen over de vacature of het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072 512 95 16.

Contact